Van smartlap naar Polonaise

Conny en Riezz,
Een duo om U tegen te zeggen.
Conny Brooks staat al 13 jaar bekend als 1 van de beste levenslied zangeressen van Vlaanderen en heeft ook verschillende hits op haar naam staan zoals het aanstekelijke "Op weg naar de zon" .
Riezz staat al zo'n 38 jaar Internationaal op de bühne.
Conny en Riezz kwamen elkaar veel tegen op verschillende feestavonden, in vakantieparken, Cafe's ,Brasserieën, restaurants enz waar ze allebei op moesten treden.
Conny was bezig aan een nieuwe cd in dezelfde studio waar Riezz al jaren zijn muziek opneemt en had een zanger nodig om een duet in te zingen en vroeg daar Riezz voor, tja Riezz is altijd wel te vinden voor iets nieuws en zo is het duet "Ode aan jou" op Conny's cd gekomen .
Maar in de studio hadden de twee ,die elkaar daarvoor prive eigenlijk nog nooit ècht gesproken hadden, heel veel plezier samen zodat ze begonnen te praten om een album te maken als gelegenheids duo.

Zo gezegd zo gedaan en ze gingen voorzichtig NL en BE door als het duo Conny en Riezz  (de solo activiteiten bleven en blijven gewoon doorgaan !) maar het "voorzichtig" was al snel niet meer in de hand te houden want na de eerste single was het hek van de dam.
Ze hebben in overleg met hun partners een plan de campagne gemaakt over hoe nu verder en zijn de studio in gedoken om een full cd op te nemen met ouder solo werk dat opnieuw werd opgenomen en een aantal nieuwe duetten.
De cd is 17 februari uitgebracht en de reacties van de fans en regionale radiozenders zijn lovend en de single "Echte Vrienden" bezette ook meteen voor een paar weken de eerste plaats bij TV Oranje en bij een paar Nederlandse en Vlaamse radiostations (en niet te vergeten de explosieschijven, lied van de week en Weektoppers etc) .
Conny en Riezz ........... tja wat valt er nog meer te vertellen over dit duo , wij zeggen nog maar 1 ding:
                                "Ze zijn super samen !"